Julekonsert 22.desember 2021 – AVLYST

I år skjer det igjen! Stedet er Råholt kirke. Tidspunket er klokken 21:00.

Finn julestemningen og senk skuldrene i selskap med Opus 89. Råholt-koret og deres dirigent, Linn Asak Andersen, byr på en blandet og stemningsfull musikalsk miks.

Programmet er et utvalg av de tradisjonelle julesangene man bare høre for at det skal bli jul, blandet med andre sanger som kanskje vil være noe nytt. En liten vri kommer i en gammel versjon av Et barn er født i Betlehem med opprinnelig melodi fra det 16. århundre. Teksten er slik vi kjenner den, men den vakre melodien i 6/4-takt vil være ukjent for mange.
I den andre enden av stemningsskalaen er livlige Tomorrow Shall Be My Dancing Day av John Gardner. Den svenske melodien Koppången av Py Bäckman og Pererik Moraeus har blitt et av høydepunktene for mange i publikum, og den er på programmet også i år. Av øvrige høydepunkter kan nevnes den engelske julesangen The First Noël. For å akkompagnere det hele og sette prikken over i-en, har vi fått med oss organist Bjørnar Robertsen, trompetist Randi Anita Jacobsen og Marie Cecilie Johnsrud på piano.

I 30 år har Opus 89 hatt julekonsert i Råholt kirke 22. desember, med unntak av koronaåret 2020. Alle korister er nå veldig glad for å endelig være tilbake for å fortsette tradisjonen.

Billetter koster 250,- for voksne. Barn under 16 år vil få opplevelsen gratis. Vi tar kontant og Vipps (10305)

Velkommen!

Pga koronasituasjonen, får vi dessverre ikke gjennomført konserten slik vi forutså. Dette er veldig synd, men vi vil se fremvoer og forberede oss på neste mulighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *