Fantastisk jubileumskonsert

Vi må rett og slett få lov til å si det selv: 30-årsjubileumskonserten vår 22. september 2019 var en stor opplevelse! Etter mange måneders øving på et stort repertoar var det godt å kunne åpne dørene på Søndre Samfund for vårt publikum og invitere dem inn i vårt univers. Vi fikk følge av blant annet Mikkel Rev, en tyv, flere skikkelser fra Les Miserables og West Side Story og to katter som sang duett.

Foto: Rolf Thon
Foto: Rolf Thon

I pausen serverte vi publikum varm grønnsaksuppe, tilberedt av en av våre egne sopraner. Mens de spiste skiftet vi og reiste til Råholt kirke. Gode og mette kom tilhørerne etter hvert også dit, og vi framførte en avdeling med klassisk repertoar. Blant komponistene var Edvard Grieg, Gabriel Faure og Felix Mendelssohn Bartholdy.

Foto: Rolf Thon

Tusen takk til våre akkompagnatører, Dag Braaten og Bjørnar Robertsen. Konferansier John-Erik Vika, og solister Tonje Haukner og Mona Julsrud. Dere gjorde dagen enda bedre for oss! En ekstra takk til vår inspirerende dirigent, Linn Asak Andersen, som klarer å få oss til å yte det lille ekstra.

Takk også til vårt trofaste publikum, som stiller opp på konsertene våre. Uten dere hadde det blitt ganske trist. Vi lover mange konserter framover, når vi nå tar fatt på vårt fjerde tiår – fortsatt unge til sinns.